''Υπόγειο Άκουσμα''



Το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχω είναι το Υπόγειο Άκουσμα. Το είδος μουσικής μας ειναι το ραπ. Τα παιδιά που τραγουδάνε ειναι ο McD, ο Σωτήρας, ο Sado και τελευταίος ο Σκιαδότης.
Σκοπός μας είναι να βγάζουμε ωραία τραγούδια, να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και να περνάμε τα δικά μας μηνύματα στον κόσμο. Πιστεύω οτι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να το κάνει αυτό.
Συγκροτήματα υπάρχουν πολλά και σε πολλές πόλεις (μικρές και μεγάλες). Στόχος όλων η ψυχαγωγία... όχι μόνο των ακροατών αλλά και η δική μας, των μελών του συγκροτήματος.
Τέλος, θα ήθελα να πω οτι είναι καλό να δημιουργούνται νέα συγκροτήματα έτσι ώστε η μουσική να προχωρήσει και να εξελιχθεί.
  Έγραψαν για μας:
"Ένα νέο σχήμα απο τον Πύργο Ηλείας εν ονόματι ''Υπόγειο Άκουσμα'' κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική hip hop σκηνή. Αποτελείται απο 4 άτομα (Σωτήρας, Microphone Doctor (McD), Sado, Mc B.A.P.) τα οποία δίνουν ο καθένας το δικό του χρώμα στα κομμάτια. Με παραγωγές και ιδέες δικές τους μας παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ''Ραδιενεργό Υλικό''. Περιέχει 13 κομμάτια + 2 bonus tracks ενω στα περισσότερα κομμάτια συναντάμε μοναδικό schratcing απο Dj Eddy! Κατεβάστε δωρεάν τον δίσκο και νιώστε την ''Hχητική ραδιενέργεια'' των κομματιών!"

Γιάννης Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου