Η ΖΩΗ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ


         Το Αγαπημένο μου ποδήλατο!
 Στη σύγχρονη εποχή  που η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά και υπάρχουν  διάφορα μέσα μεταφοράς, γρήγορα και άνετα, κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν  να χρησιμοποιούν τα ποδήλατα για διάφορους λόγους.
         Υπάρχουν διάφορα είδη ποδηλάτων, υπάρχουν mountain bike που είναι ποδήλατα για βουνό, υπάρχουν  τα σπαστά που τα παίρνουν στα πλοία και είναι μικρά ώστε να χωρούν παντού και να τα παίρνουν  κοντά τους οι τουρίστες,  υπάρχουν τα BMX που είναι πιο ανθεκτικά  γιατί είναι για άλματα, για να κατεβαίνουν σκαλιά  κ.λ.π. Υπάρχουν τα Dirt που είναι  για να κάνουν άλματα, αλλά σε βουνά έχουν πιο ενισχυμένες σούστες. Είναι τα τρίκυκλα, που είναι για τους μεγάλους ανθρώπους που δεν έχουν ισορροπία και ακόμα υπάρχουν αυτά με τις βοηθητικές  για τα μικρά παιδιά.
        Κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδήλατο για να γυμνάζονται και να έχουν καλή υγεία, κάποιοι άλλοι για ευχαρίστηση, κάποιοι άλλοι για παιχνίδι, κάποιοι άλλοι  για να πάνε στις δουλειές τους  και κάποιοι άλλοι  για να περνούν την ώρα τους. Ακόμα το ποδήλατο μας κάνει καλό όχι μόνο στην υγεία, αλλά  και στην ψυχολογία.
         Όπως είδαμε και πιο πάνω, υπάρχουν ποδήλατα για όλες τις ηλικίες και για όλες τις προσδοκίες!
                Το ποδήλατο για μένα είναι όλη μου η ζωή!

                                Αγγελακόπουλος Αλέξανδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου