Μοναξιά

Η μοναξιά

Η μοναξιά είναι κάτι πολύ δύσκολο, γιατί κανείς δεν θα ήθελε και δεν θέλει να αισθάνεται μόνος του. Το να είσαι μόνος ή να αισθάνεσαι μόνος δεν θα βγει σε κάτι καλό.

Η μοναξιά σε βάζει σε πολλές σκέψεις και πράξεις συνήθως αρνητικές, όχι μόνο για σένα αλλά και για τους άλλους γύρω σου.

Μπορεί να κλειστείς στο σπίτι σου και ν απομονωθείς από τον κόσμο, να σκέφτεσαι άσχημα για σένα και τους άλλους και να σκέφτεσαι ακόμη και να κάνεις κακό στον εαυτό σου.

Και όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούν να γίνουν γιατί αισθάνεσαι μόνος σου, ότι σε έχουν εγκαταλείψει όλοι ακόμη κι οι πιο δικοί σου άνθρωποι!

Εκεί που πονάς περισσότερο στην μοναξιά είναι όταν χάνεις άτομα που αγαπάς άτομα που έχεις ζήσει μαζί τους μια ολόκληρη ζωή, άτομα που δε θα τα άλλαζες με τίποτα και για κανέναν. Αυτό πραγματικά πονάει και σε βάζει σε σκέψεις και σε πράξεις.

Για όλα αυτά όμως υπάρχει μια απάντηση ένα γιατί, για τη μοναξιά που αισθάνεσαι, το γιατί είναι ένα, ο πόνος που έχεις και ο φόβος να μη χάσεις κάποιον που ακόμα που αγαπάς.

Γι αυτό μην αισθάνεσαι μόνος προσπάθησε κάτι καλύτερο και θα το καταφέρεις και θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν. Μια απόφαση είναι!!!

Πρίνου Χριστίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου