1η Πανελλήνια Μέρα Αθλητισμού


 Στο Γυμνάσιο Κρεστένων διοργανώσαμε για πρώτη φορά την Πανελλήνια Μέρα Αθλητισμού, με θέμα: "Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι".
    Γνωρίζαμε από την πρηγούμενη μέρα πως θα έπρεπε να φέρουμε ποδήλατο και κράνος, για να λάβουμε μέρος στην ποδηλατοδρομία, με την οποία ξεκινήσαμε τη μέρα μας, διασχίζοντας με τα ποδήλατά μας, όλοι μαζί, όμορφα μικρά δρομάκια, αγροτικούς δρόμους και χωματόδρομους μέσα στην φύση. Στο δρόμο μας ακολουθούσαν οι καθηγητές μας, αλλά και τα μέλη της εθελοντικής οργάνωσης "Rommel" και της Αστυνομίας, για να είμαστε ασφαλείς και να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο. Άλλωστε όλοι φορούσαμε και κράνος και κάποιοι ακόμη και επιγονατίδες...
Στη συνέχεια πήγαμε στο κλειστό γυμναστήριο, όπου χωριστήκαμε σε ομάδες και παίξαμε μπάσκετ και βόλεϋ.Τα περισσότερα αγόρια έπαιζαν ποδόσφαιρο στο χώρο της "Σταφίδας". Ακολούθησε παρουσίαση και αγώνες ξυλορακέτας από τον τοπικό σύλλογο Κρεστένων. Στη συνέχεια τα κορίτσια παρουσίασαν μοντέρνους χορούς, πάνω σε δικές τους χορογραφίες.
Όταν ανεβήκαμε στο σχολείο οι καθηγητές μας μας μίλησαν για το ρατσισμό και το Bullying, αλλά και για το σεβασμό τση διαφορετικότητα. 
Περάσαμε πολύ ωραία και περιμένουμε με ανυπομονησία να επαναλάβουμε του χρόνου την επόμενη ποδηλατοδρομία.

Χριστόφορος Σταύρακας, Γιώργος Σαγρής, Παναγιώτης Πανουτσόπουλος



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου