Σχολικοί αγώνες βόλεϋ 2014

Για άλλη μια χρονιά το Γυμνάσιο Κρεστένων πήρε μέρος στους σχολικούς αγώνες βόλεϋ, που έγιναν στις 17 Δεκεμβρίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου. Το σχολείο μας, που δεν θα μπορούσε να μην πάρει μέρος, βρέθηκε εκεί με έξι ομάδες, τρεις κοριτσιών και τρεις αγοριών. Οι αντίπαλοι από τα Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας και 2ο Γυμνάσιο Πύργου ήταν αξιόλογοι και καλά προετοιμασμένοι. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με το πάθος τους κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.







Έτσι γύρισαν πίσω με 2 νίκες. Πιο συγκεκριμένα οι δεύτερη και τρίτη ομάδες αγοριών κατάφεραν να νικήσουν τις αντίπαλες ομάδες τους. Η Β ομάδα αγοριών, που αποτελούταν από τους Βρέτταρος Χρήστος, Κουτσόγιαννης Παναγιώτης και Βλαχόπουλος Γιώργος, νίκησε μια από τις ομάδες του 2ου Γυμνασίου Πύργου με τελικό σκορ 13-7. Επίσης, άλλη μια νίκη σημειώθηκε και από τη Γ ομάδα αγοριών, που την απάρτιζαν οι Φωτεινόπουλος Σπύρος, Γεωργόπουλος Τάσος και Διονυσόπουλος Χρήστος, εναντίον μιας ακόμη ομάδας του 2ου Γυμνασίου Πύργου με αποτέλεσμα 10-6.

Δυστυχώς δεν είχαν την ίδια τύχη και οι άλλες ομάδες, αφού η Α ομάδα αγοριών, με παίχτες τους Ζωγόγιαννης Βασίλης, Πανουτσόπουλος Παναγιώτης και Σαγρής Γιώργος ηττήθηκαν από ακόμη μία ομάδα του 2ου Γυμνασίου Πύργου, 8-10. Παρόμοια κατάληξη είχαν και οι τρεις ομάδες των κοριτσιών. Η ομάδα Α, με τις Σεσσέ Αθανασία, Μπουλαλά Αγγελική κα Φουρκαλίδη Χριστίνα , παίζοντας με ομάδα του Γυμνασίου Αρχαίας Ολυμπίας, έχασαν με σκορ 1-8. Παράλληλα, η Β ομάδα, απαρτιζόμενη από τις Νικολοπούλου Πελίνα, Κουρκούτα Ζωή, Βασιλακοπούλου Γωγώ και Αγγελοπούλου Αθανασία, όμοια κι αυτή, ηττήθηκε από ομάδα του 2ου Γυμνασίου Πύργου με τελικό αποτέλεσμα 5-13.

Δεν ήταν διαφορετική και η κατάληξη της Γ ομάδας κοριτσιών, των Σταματοπούλου Έφη, Πανουτσοπούλου Μαρία, Μπρίβηδα Χαρά και Ασημακοπούλου Ράνια, χάνοντας κι αυτή από ομάδα του 2ου Γυμνασίου Πύργου 0-18. Έτσι, το σχολείο μας, με τους «αθλητές» και τον Γυμναστή του, Φώτη Νικολόπουλο, επέστρεψε, σίγουρα όχι στεναχωρημένο, αφού, πέρα από τα αποτελέσματα, είχε χορτάσει διασκέδαση και νέες εμπειρίες!

Αθανασία Σεσσέ- Πελίνα Νικολοπούλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου