Συνέντευξη με το δήμαρχο κο Σάκη Μπαλιούκο

Συνέντευξη στους μαθητές του Γυμνασίου Κρεστένων!
Φέτος, για πρώτη φορά, εμείς οι μαθητές του Γυμνασίου Κρεστένων, τολμήσαμε μια συνέντευξη με το δήμαρχο της Κρέστενας, κο Σάκη Μπαλιούκο, ο οποίος μας δέχθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο της Κρέστενας, άκουσε όλες τις απορίες μας και απάντησε σ’ αυτές!
Βλάσσης Ζαφειρόπουλος μαθητής-συντονιστής συνέντευξης:
Κύριε Δήμαρχε, ευχαριστούμε πολύ μας δεχθήκατε. Έχουμε έρθει για να σας πάρουμε συνέντευξη, για την εφημερίδα του σχολείου μας, που λέγεται "Σελινούς" και φτάνει στον τέταρτο χρόνο έκδοσης. Θα ξεκινήσουμε με τις ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον και θίγουν το θέμα της ανακύκλωσης.
Κωνσταντίνα Κωστοπούλου:
Ποιά είναι τα κυριότερα Περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και με ποιο τρόπο μπορούν να αντιμετωπιστούν;
Δήμαρχος:
Εγώ θέλω πρώτα να σας καλωσορίσω στο "σπίτι" σας, στο δημαρχείο, γιατί έτσι πρέπει να το νιώθετε κι έτσι θέλω να το βλέπετε.
Εγώ είμαι εδώ κάθε πρωί, γιατί  αυτή είναι η μέγιστη υποχρέωση μου, να υπηρετώ το τόπο μου. Το δημαρχείο πρέπει να κρατά τις πόρτες του ανοιχτές για όλους τους κατοίκους, όχι μόνο τώρα που είμαι εγώ, αλλά πάντα, όποιος κι αν είναι ο δήμαρχος.
Οι πολίτες και φορείς περνούν από το χώρο του δημαρχείου καταθέτουν τις  προτάσεις τους, (άλλοτε συμφωνούμε και άλλοτε διαφωνούμε) πάντα όμως εδώ θα γίνεται μια προσπάθεια για το καλό του δήμου,και των πολιτών, όποιο κι αν είναι το πρόσωπο του δημάρχου.
Καλώς ήρθατε λοιπόν, χαίρομαι πολύ όταν έχω νέα παιδιά στο δημαρχείο, γιατί περνάει έτσι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και μας θυμίζει την υποχρέωση που έχουμε στη γενιά που έρχεται.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος είναι πολλά κι ανάμεσά τους και το περιβάλλον. Εμείς έχουμε μια επιπλέον υποχρέωση, ως νομός και ως γονείς, μετά από τις καταστροφικές φωτιές του 2007, το τραγικό γεγονός που κόστισε κυρίως πολλές ανθρώπινες ζωές που δεν αναπληρώνονται. Η ευθύνη μας λοιπόν είναι να διαφυλάξουμε αυτό  που μας παρέδωσαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας.
Ως προς την  ανακύκλωση, η πολιτεία δεν έχει κάνει τα βήματα που έπρεπε, ούτε όμως κι εμείς είτε ως τοπική αυτοδιοίκηση είτε ως πολίτες.
Οι νέοι  εφόσον έχουν τέτοιες ευαισθησίες  και συμμετέχουν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα. Η νέα γενιά μπορεί να δει με "ανοιχτό μάτι" το πρόβλημα.
Μπορούμε να βοηθήσουμε τους γονείς μας στο διαχωρισμό των υλών, μπορούμε να τους παροτρύνουμε να συμμετάσχουν στην ανακύκλωση ηλεκτρικών ειδών, ένα πιλοτικό πρόγραμμα που εφαρμόζεται τελευταία στα δημοτικά διαμερίσματα, στα χωριά σας κι έτσι στη είσοδο κάθε χωριού δεν υπάρχουν πια πεταμένες τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια κ.α. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας.
Βέβαια αυτό τον καιρό τα πράγματα έχουν πάει πίσω στο θέμα της ανακύκλωσης. Ο δήμος  κανονικά θα έπρεπε από καιρό να είναι σε πρόγραμμα ανακύκλωσης τριών τουλάχιστον υλικών, όμως τα εργοστάσια ανακύκλωσης της Καλαμάτας και της Βορείου Ελλάδας παραμένουν κλειστά, λόγω κρίσης.
Τώρα συσσωρεύονται, από τα συνεργεία του δήμου, όλα τα είδη απορριμμάτων που θα μπορούσαν να ανακυκλωθούν, από ψησταριές, ταβέρνες  και άλλους χώρους μαζικής εστίασης και μεταφέρονται στη χωματερή της Γαστούνης κι ευελπιστούμε πως από εκεί  θα τα πάρουν οι βιομηχανίες όταν ξεπεραστεί το πρόβλημα της κρίσης.
Για μας το πρόβλημα της ανακύκλωσης είναι σημαντικό και θέλουμε και τη βοήθεια τη δικιά σας, κι ελπίζουμε πως όταν θα βγούμε από την κρίση, θα επανέλθουν  και θα ενεργοποιηθούν όλα τα προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί από την τοπική αυτοδιοίκηση, την πολιτεία και την περιφέρεια, το κράτος δηλαδή.
 Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα προβλήματα, προκύπτουν και ζητήματα ασφάλειας των κατοίκων σε σχέση με το περιβάλλον, γιατί όταν δε το σεβόμαστε αυτό μας επιτίθεται. Θα  θυμάστε πως το 2007, στις καταστροφικές φωτιές, όπου χάθηκαν ανθρώπινες  ζωές, αυτό έγινε στον περίγυρο του οικισμού. Αν όμως είχαμε καθαρίσει τα χωράφια μας, αν είχαμε καθαρίσει τις αυλές μας, τα δάση μας δε θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Το περιβάλλον λοιπόν χρειάζεται την προσοχή όλων.
Μια άλλη δραστηριότητα που είχε ο δήμος, πριν από την Καλλικρατική ένωση με την Ανδρίτσαινα ήταν ο βιολογικός καθαρισμός.  Ο δήμος μας, ως δήμος Σκιλλούντος/ Σκυλλούντος ήταν ο μόνος που είχε βιολογικό καθαρισμό σε όλα του τα χωριά και αναφερόταν αυτό και στη σελίδα της Ευρωπαϊκής ένωσης. Το έργο αυτό αφορούσε όλους τους παραποτάμιους οικισμούς και ήταν πολύ σημαντικό γιατί μας επέτρεψε να έχουμε ένα καθαρό ποτάμι.
Πρέπει όμως και εμείς, οι απλοί πολίτες, να μη ρίχνουμε μέσα σκουπίδια, γιατί ο δήμος θα εργαστεί  φέτος ένα μήνα στον Αλφειό,  για να  βγάλει όλα αυτά τα απορρίμματα που οι πολίτες ρίχνουν.
Τα παιδιά λοιπόν μπορούν να ευαισθητοποιήσουν τους γονείς τους και να τους σταματήσουν. Γιατί μ’ αυτό τον τρόπο ενώ κάνουμε μια προσπάθεια, οι ίδιοι την αναιρούμε με την τακτική μας.  Η βοήθεια των παιδιών λοιπόν είναι πολύ σημαντική.
 

Εύα Ανδριοπούλου - Εύη Σπυροπούλου:
Κύριε δήμαρχε, έχουμε ακούσει και μάθει πως το νερό δεν είναι πόσιμο σε πολλά χωριά. Με ποιό τρόπο θα αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα;  

Δήμαρχος:
Είναι αλήθεια πως το νερό της Ηλείας έχει πρόβλημα, δεν είναι ακατάλληλο, αλλά κατά περιόδους παρουσιάζει πρόβλημα, γιατί το φορτίζουμε με χημικά και φυτοφάρμακα, με όλα αυτά δηλαδή που χρησιμοποιούν οι παραγωγοί και οι αγρότες μας.
Ο δήμος μας έχει ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα εγκατάστασης διυλιστηρίων. Ήδη είναι σε λειτουργία  τα δύο διυλιστήρια, το ένα της Κρέστενας που σε λίγο θα καλύπτει τις ανάγκες και των Μακρισίων και του Καλλικώμου και το δεύτερο για να εξυπηρετεί μελλοντικά τα δημοτικά διαμερίσματα Σκιλλουντίας και Γρύλλου. Η σκέψη μας είναι ένα αντίστοιχο πρόγραμμα να ξεκινήσει για να καλύψει τα επάνω τα χωριά μας.
Το νερό του δήμου μας  δεν έχει πρόβλημα, είναι καθαρό νερό. Έχουμε εγκαταστήσει όλα τα μηχανήματα που κάνουν μετρήσεις  και όταν προκύπτει πρόβλημα στην ποιότητα του νερού το αντιμετωπίζουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα στις πηγές μας, έχουμε πολύ καλής ποιότητας νερό. Κάνουμε μετρήσεις δυο φορές το χρόνο σε όλες τις πηγές, σε όλα  τα συστήματα υδροληψίας, αλλά και σε όλες τις πηγές που είναι ελεύθερα προσβάσιμες στον πολίτη. Το πρόβλημα το δημιουργούν ορισμένοι δημότες που αυθαιρέτως παρεμβαίνουν στο δίκτυο και δημιουργούν εστίες μόλυνσης, γι αυτό και έχουμε μόλυνση σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα μέσα στους οικισμούς. Το ελέγχουμε πάντως κι έχουμε τιμωρήσει αρκετές φορές δημότες που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. Κάνουμε τις απολυμάνσεις μας και όλα αυτά που πρέπει να γίνονται πρέπει όμως κι οι δημότες να μην αυθαιρετούν πάνω στο δίκτυο.
 
Φένια Σπανού:
Κύριε δήμαρχε, δεν νομίζετε πως στον δήμο μας πρέπει να μπουν κάδοι ανακύκλωσης, ώστε να μειωθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών που μας απασχολεί εδώ  και χρόνια;
Δήμαρχος:
Η ανακύκλωση δε μπαίνει αυθαίρετα από τον καθένα μας, έχει ένα τεράστιο κόστος, για το δήμο μας ήταν μια δαπάνη περίπου 250.000 ευρώ. Η πολιτεία αποφάσισε, σύμφωνα και με τον εθνικό σχεδιασμό, στον οποίο οι δήμοι δεν έχουν μεγάλο περιθώριο παρέμβασης, να ξεκινήσει η ανακύκλωση πρώτα στην πρωτεύουσα και στη συμπρωτεύουσα του νομού, δηλαδή σε Πύργο και Αμαλιάδα, ακολούθησε η Αρχαία Ολυμπία, λόγω της ιδιαιτερότητάς της και επόμενοι στη σειρά ήταν δήμοι σαν το δικό μας. Μας πρόλαβε όμως  η κατάσταση και το κλείσιμο των εργοστασίων ανακύκλωσης κι έτσι δεν προχωρήσαμε στη συγκέντρωση των υλικών. Περιμένουμε λοιπόν το «σφύριγμα» από την πολιτεία για να ξεκινήσουμε κι εμείς. Έχουμε ήδη επιλέξει που θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα.
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως η Ηλεία έχει ήδη υποβάλλει πρόταση δημιουργίας εργοστασίου διαχείρισης των απορριμμάτων, όπου θα γίνεται με υγειονομικό τρόπο η επεξεργασία τους και θα παράγεται ρεύμα, για να κλείσει κι αυτό το κεφάλαιο στο νομό μας και να μην καταλήγουν τα σκουπίδια δίπλα σε πηγές, σε κατοικημένες περιοχές και όπου αλλού τα ρίχνουμε.
Νάνσυ  Δημοπούλου:
Πώς και πότε αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική;
Δήμαρχος:
Ο δήμος δεν είναι πολιτική, εγώ δεν είμαι πολιτικός, είμαι απλά ένας δημότης που αγαπώ την περιοχή μου.  Όταν ήμουν μικρός, στην ηλικία σας σχεδόν, έβλεπα πως δεν ήταν αντικειμενικά μοιρασμένα τα προνόμια σε όλες τις περιοχές τις χώρας, κάτι μου φαινόταν πως δεν πήγαινε καλά. Στα φοιτητικά μου χρόνια είχα ενασχόληση με τα κοινά, συμμετείχα στα συνδικαλιστικά όργανα και οι συμφοιτητές μου με είχαν τιμήσει με την ψήφο τους. Όταν τέλειωσα το πανεπιστήμιο και τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ασχολήθηκα με τη νομαρχία, ήμουν νομαρχιακός σύμβουλος, ήδη από τα 24 μου χρόνια με είχαν επιλέξει οι δημότες της επαρχίας, κι έτσι άρχισα να αγαπάω την αυτοδιοίκηση, η οποία διαφέρει από την κεντρική πολιτική σκηνή. Εδώ υπάρχει ο διάλογος με το δημότη, είναι μια προσπάθεια παραγωγική και κάνουμε πράγματα. Θυμηθείτε πως το 1999 που ανέλαβα, τα Καλυβάκια, η Φρίξα, οι οικισμοί μας δεν είχαν δρόμους, η Κρέστενα δεν είχε νερό, επικρατούσε μια τελείως διαφορετική εικόνα. Είναι λοιπόν η αγάπη για την πρόοδο, η αγάπη για την περιοχή μας, η αγάπη σε εσάς, γιατί κάποια στιγμή όλα αυτά περνάνε στη νέα γενιά.
Βασιλική Γαλανοπούλου: Τι θα μπορούσατε να κάνετε ώστε να γίνει ο χώρος του σχολείου ποιο ενδιαφέρον για τους μαθητές και να γίνουν οι εγκαταστάσεις ποιο ασφαλής για την ώρα της γυμναστικής;
Γεωργία Αγγελοπούλου Κύριε Δήμαρχε, υπάρχει περίπτωση στο άμεσο μέλλον να φτιαχτεί το γυμναστήριο του σχολείου μας;

Δήμαρχος:
Ναι, το γυμναστήριο το έχουμε καθυστερήσει. Εγώ πίστευα το πως, το γεγονός ότι φτιάξαμε το μεγάλο κλειστό στην Κρέστενα και το μικρό κλειστό στα Μακρίσια θα ήταν πιο πρόσφορο για τη μαθητική κοινότητα.
 Σε κουβέντα που έγινε με το σύλλογο και τους γυμναστές σας, μου είπαν πως είναι μακρινή η απόσταση, υπάρχει μια διαφωνία. Οι γυμναστές σας διαφωνούν λένε πως είναι μεγάλη η απόσταση, εγώ βέβαια δεν το έχω κατανοήσει. Όταν έκανα το κλειστό ήξερα, πως δεν έχω ομάδα, πίστευα όμως πως με τα σχολεία δίπλα θα στελεχωθεί και θα λειτουργήσει.  Πιστεύω πως θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο για τα παιδιά,  πως θα μπορούσαν να το χρησιμοποιούν την ώρα της γυμναστικής, όπως και τον αθλητικό χώρο κάτω από αυτό.
Βέβαια, επειδή και το γυμναστήριο πρέπει να γίνει, θα γίνει. Έχουμε ήδη προσλάβει κόσμο γι’ αυτό.
Τώρα φτιάξαμε τη σκάλα για να πηγαίνουν ευκολότερα τα παιδιά στα λεωφορεία τους. Κάνουμε όμως μια σκέψη για τη μεταφορά των  λεωφορείων στην κάτω πλατεία. Σχετικά με το ωραίο περιβάλλον του σχολείου θέλουμε τις δικές σας προτάσεις, γιατί εμείς βλέπουμε συνολικά τα προβλήματα όλων των σχολείων της περιοχής, ΕΠΑΛ, νηπιαγωγείο. Πιστεύουμε πάντως πως τα σχολεία είναι πρώτης προτεραιότητας θέμα για το δήμο μας.

Μαρία Λαζαρή:
Όταν ήσασταν μικρός σας ενδιέφερε ο αθλητισμός;
Δήμαρχος:
Ήμουνα αθλητής και εκπροσωπούσα το σχολείο μου.
Πέτρος Σκούφης:
Ήσασταν καλός μαθητής όταν ήσασταν μικρός; Σε ποιο σχολείο πηγαίνατε και ποια προβλήματα αντιμετωπίζατε τότε;
Δήμαρχος:
Άλλα χρόνια τότε, άλλες καταστάσεις. Τότε το ταβάνι έσταζε δίπλα σου. Παρόλα αυτά το σχολείο μου 25 μαθητές είχε,  25 επιστήμονες έδωσε, σημαντικούς ανθρώπουςγια την κοινωνία, όπως ο Σινόπουλος (πλανητάριο) από το Γρύλλο, ο Κωνσταντόπουλος, ο Δημτρουλόπουλος και άλλοι.
Πήγα δημοτικό στη Φρίξα, Γυμνάσιο στο Πελόπιο για 2,5 χρόνια, μετά στον Αστακό, στο Μεσολόγγι και μετά στην Κρέστενα. Τότε η απόσταση Κρέστενα Φρίξα  ήταν  4 ώρες. Μέναμε εδώ, μαγειρεύαμε, φτιάχναμε τα κρεβάτια μας, διαβάζαμε και κάναμε την προσπάθειά μας.  Δε μπορώ να πω ότι ήμουν άριστος μαθητής, παρακολουθούσα  όμως τα μαθήματα μου και δεν ήμουν ποτέ κακός μαθητής, αυθάδης, άκουγα τους καθηγητές μου, τους σεβόμουνα. Γι’ αυτό και διατηρώ καλές σχέσεις ακόμα  και σήμερα μαζί τους. Ως φοιτητής μπορώ να πω αφυπνίστηκα. Εκεί χαράζεις το πρόγραμμα της ζωής σου.  Ήξερα πως οι γονείς μου ήταν φτωχοί, από ένα φτωχό μέρος κι έπρεπε αυτό που ξεκίνησα να το βγάλω πέρα!
Να κάνετε την προσπάθεια  και να μην την απαξιώνετε! Η αγορά εργασίας σήμερα είναι πολύ απαιτητική  και απαιτούνται πολύ περισσότερα εφόδια για το στίβο της ζωής, τα οποία θα τα αποκτήσετε από τους άξιους καθηγητές σας.
 
Μιλτιάδης Κουής:
Θα γίνει καλτσέτο στην περιοχή η ένας αγωνιστικός χώρος;
Δήμαρχος:
Στόχος μας είναι να γίνει ένα καλτσέτο στα πολυδύναμα δημοτικά διαμερίσματα, δηλαδή αυτά με πάνω από 200 κατοίκους, το οποίο όμως δε θα τηρεί τις προδιαγραφές των Αθηναϊκών, ένα καλτσέτο με χλοοτάπητα που θα απαιτεί σεβασμό από τη μεριά σας. Ο χώρος που θα γίνει θα είναι το Τεχνικό Λύκειο και θα γίνει μέσα από τα προγράμματα κοινωνικής εργασίας. Το άλλο όμως γήπεδο δεν το σεβαστήκατε και έχει καταστραφεί, παίζεται πρωί μεσημέρι, βράδυ, με αποτέλεσμα να χαλάσει. Ό,τι κατακτούμε, επειδή το κατακτούμε με δυσκολία απαιτεί σεβασμό. Αυτό το γήπεδο είχε κοστίσει 150 εκατομμύρια δραχμές και γι αυτό και πρέπει να το διατηρήσουμε και να μην το καταστρέφετε.

Χριστίνα Κάγκουρα: Ποιά είναι η γνώμη σας για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μας;
Βαρβάρα Βλαχοπούλου: Πώς θα σχολιάζατε την οικονομική κατάσταση που επικρατεί;
Δήμαρχος:
Είναι μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα, η οποία έχει αρνητική επίπτωση στο μέλλον το δικό σας. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω πως εάν στ’ αλήθεια πιστέψουμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το πετύχουμε!
Περάσαν οι εποχές που μπορούσαμε να κάνουμε και να παίρνουμε ό,τι θέλουμε. Πρέπει και σαν δήμος να κάνουμε στοχευμένα ότι έχει ανάγκη η περιοχή μας  Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το ήδη υποβαθμισμένο βιωτικό επίπεδο. Η κοινωνία πρέπει να αφυπνιστεί και να παράξει. Είμαστε μια χώρα που έμαθε να καταναλώνει, που συνήθισε στην καλοπέραση, πρέπει όμως και να μάθει να παράγει. Πρέπει λοιπόν να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε, με σωστό τρόπο κι ο καθένας από το δικό του μετερίζι, ο καθένας το  καθήκον του, άλλα ο μαθητής, άλλα ο δήμαρχος, άλλα ο πολιτικός, αλλά ο καθένας να κάνει το δικό του καθήκον σωστά και πιστεύω πως από μας εξαρτάται αν θα πάμε μπροστά και θα πάμε!
Βασ. Μαστορόπουλος:
Κύριε Δήμαρχε, αν ξαναβάζατε υποψήφιος στις εκλογές, ποιο κίνητρο θα δίνατε στους ψηφοφόρους σας για να σας ξαναψηφίσουν;
Μαριάννα Κυριακοπούλου :
Με ποιο τρόπο πιστεύετε πως θα μπορούσε να βελτιωθεί η ζωή στον τόπο μας;
Μαρία Λαζαρή:
Πιστεύετε πως είναι αποτελεσματική η εκτέλεση έργων στο δήμο πριν και κατά την προεκλογική περίοδο;
Κων/να Μιχαλοπούλου:
Πιστεύετε πως υπάρχει κάτι που έχει παραμεληθεί στην περιοχή μας;
Δήμαρχος:
Αν ήμουν υποψήφιος στις επόμενες εκλογές θα έλεγα ό,τι και στις  προηγούμενες, θα τους ευχαριστούσα για το «φανταστικό ταξίδι»  που μου επέτρεψαν να κάνω, που μου επέτρεψαν να οραματιστώ πράγματα, άλλα από αυτά να τα δω να υλοποιούνται, κάποια άλλα όχι ακόμη. Η προσπάθεια που θα κάνουμε για άλλη μια τετραετία θα έχει ως στόχο της  να πιάσουν τόπο  τα χρήματα που μας δίνει η πολιτεία, που  μας δίνει ο ίδιος ο δημότης, όλα μέσα στα πλαίσια και τα όρια του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και του εθνικού σχεδιασμού. Όποιος τάζει πράγματα δεν είναι σοβαρός!

Παναγιώτης Τουρής:
Υπάρχουν έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί και υπάρχει πιθανότητα να ολοκληρωθούν στο άμεσο μέλλον;

Υπάρχουν έργα ανεκτέλεστα πάρα πολλά, ιδιαίτερα μετά τις φωτιές που η πολιτεία δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, λόγω των οικονομικών δυσχερειών και θα ήμουν λιγότερο επικριτικός προς την πολιτεία αν μπορούσε να προστατεύσει τον πολίτη, αλλά ούτε εκεί τα κατάφερε.
Πιστεύω λοιπόν, πως το κρίσιμο δεν είναι πόσα έργα κάνεις, αλλά τι στόχους βάζουμε. Τη δεδομένη στιγμή το σημαντικότερο πρόβλημα σ’ εμάς είναι  το νοσοκομείο, αλλά και το θέμα των κατολισθήσεων στη Φρίξα, όπου πρέπει να μεταφερθεί το χωριό. Οι δυσκολίες είναι πολλές, δε μπορούμε όμως να μιζεριάζουμε γιατί έτσι δημιουργούμε άλλοθι. Πρέπει να παλέψουμε μ’ αυτά που έχουμε. Όταν βάλλεις στόχο και πιστέψεις σ’ αυτόν έχεις αποτέλεσμα! Θέλει προσήλωση στο στόχο!
Ευχαριστούμε πολύ κύριε δήμαρχε!

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΜΥΡΩΝΙΑ.

    http://myroniailias.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή