Το facebook στις μέρες μας


                                         
    Το Facebook είναι ένα μέσο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας ακόμα και γνωριμίας φίλων, όχι μόνο από την πόλη ή τη χώρα σου αλλά από όλο τον κόσμο, ακόμα είναι ένα μέσο κοινωνικοποίησης. Το Facebook έχει πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα…
       Πλεονεκτήματα: Με το Facebook  μπορείς να επικοινωνήσεις με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο. Με την τεχνολογία της βιντεοκλήσης που έχει προστεθεί τους τελευταίους μήνες σε συνεργασία του Facebook με το Skype η επικοινωνία έχει αγαπηθεί πλέον από όλους. Ακόμα με το Facebook μπορείς να ακούσεις νέα τραγούδια που δημοσιεύουν οι άνθρωποι στο Facebook.
       Μειονεκτήματα: Για να φτιάξεις Facebook θα πρέπει να έχεις ίντερνετ στο σπίτι, e-mail και το βασικότερο, υπολογιστή. Πολλά παιδιά, επειδή δεν έχουν υπολογιστή ή ίντερνετ στο σπίτι ή λόγω της οικονομικης κρίσης που επικρατεί στη χώρα μας, μπαίνουν στο Facebook από το κινητό. Τα τελευταία ευτυχώς χρόνια έχουν δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για να μπαίνεις στο Facebook χωρίς χρέωση ίντερνετ από το κινητό με την ιστοσελίδα 0.facebook.com .
       Κατά τη γνώμη μου το Facebook  σε βοηθάει ακόμα να γίνεις και καλύτερος άνθρωπος.
        Εγώ έχω Facebook και με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα.

                                                                                                                         Ανδρέας Σκούφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου