«Ο αγώνας βόλεϊ»




«Ο αγώνας βόλεϊ»

Κάθε χρόνο στο Γυμνάσιο Κρεστένων διοργανώνονται αγώνες βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Εκεί μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει, αγόρια-κορίτσια. Εγώ θα σας μιλήσω για το βόλεϊ, ένα άθλημα πολύ διασκεδαστικό, γι’ αυτό κι εμείς φτιάξαμε μια ομάδα κοριτσιών για να παίξουμε στους αγώνες.

Είμαστε έντεκα κορίτσια(11):

1. Θεοδωρακοπούλου Νίκη

2. Ζυλυφτάρη Αγγελική

3. Κατσάνη Παναγιώτα

4. Κοτταρά Βασιλική

5. Αγγελοπούλου Ουρανία

6. Καράμπελα Ιωάννα

7. Μπινιώρη Φρόσω

8. Πρίνου Χριστίνα

9. Παπαδοπούλου Νάνσυ

10. Μάγκρα Παρασκευή

11. Κοτσοπούλου Βασιλκή

Προπονητής μας αρχικά ήταν ο κύριος Νικολόπουλος Φώτης και στη συνέχεια ο κύριος Ηλίας Παρασκευάς, οποίος μας βοήθησε να καταλάβουμε πως η μπάλα δε «δαγκώνει».

Οι φωτογραφίες είναι από τον αγώνα που έγινε την Πέμπτη στις 12 Φεβρουαρίου με τα κορίτσια από τα Μακρίσια.

Όταν άρχισε ο αγώνας είχαμε πολύ άγχος. Το πρώτο σετ ήρθε 25-18 και το πήρε η άλλη ομάδα. Τότε εμείς αγχωθήκαμε, αλλά ο προπονητής μας είπε ότι δεν πρέπει νε αγχωνόμαστε κι ότι πρέπει να το διασκεδάσουμε. Κι εμείς λοιπόν τον ακούσαμε. Και να χάναμε δε μας ενδιέφερε γιατί εξάλλου δεν μετράει η νίκη αλλά η συμμετοχή. Έτσι στο δεύτερο σετ νικήσαμε εμείς γιατί δεν σκεφτόμασταν τη νίκη αλλά το ό,τι παίζαμε καλά και το ευχαριστιόμασταν. Νικήσαμε με 15-10 και το γιορτάσαμε μετά τον αγώνα. Ήταν μια πολύ όμορφη και αξέχαστη εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας.

Ζυλυφτάρη Αγγελική

1 σχόλιο: