Η ΑΓΑΠΗ


Η αγάπη

Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα πολύ γλυκό. Όταν αγαπάς δεν ξέρεις που να πας. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορούν να την καταστρέψουν. Ένα, είναι το ψέμα. Το ψέμα είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μπει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, που αγαπιούνται. Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να μπει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους είναι η ζήλια. Όταν ένας ζηλεύει τον άλλο, τότε αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αγάπη που είχαν να καταστραφεί και σιγά – σιγά να μετατρέπεται σε μίσος.

Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο πολύ καταλαβαίνουμε «τι εστί αγάπη». Στην εφηβεία όλοι οι έφηβοι νομίζουν πως αγαπάνε, αλλά δεν είναι έτσι… Η πραγματική αγάπη θα έρθει εκεί που δε θα την περιμένεις. Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που έχει ο άνθρωπος. Όταν βρούμε την πραγματική αγάπη δεν πρέπει να την αφήσουμε, γιατί ύστερα είναι σίγουρο πως θα το μετανιώσουμε.

Η αγάπη είναι σαν ένα όμορφο λουλούδι. Όσο κι αν το πατήσεις, το λουλούδι ανθίζει ξανά…Η αγάπη υπάρχει παντού… Μην τη χάσετε, γιατί αλλιώς εσείς θα χάσετε…

Ζυλυφτάρη Αγγελική

8 σχόλια:

  1. WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ


    ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματι η ζηλια ειναι ενα απο τα σοβαρα προβληματα κατα την οποια καταστρεφεται μια σχεση. Αλλωστε πανω στην εφηβεια δεν μπορει καποιος να αγαπησει αληθινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζηλια ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορει να συμβει σε μια σχεση και ετσι καταστρεφεται γρηγορα ομως πρεπει να υπαρχει και εμπιστοσυνη μεταξυ του ζευγαριου γιατι αλλιως δεν βγαζει πουθενα η σχεση.Ομως διαφωνω σε κατι με το παιδι απο πανω υπαρχει αληθινη αγαπη στην εφηβεια αλλα πρεπει να πιστεψεις πραγματικα σε αυτην και να την ζησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ζηλια ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορει να συμβει σε μια σχεση και ετσι καταστρεφεται γρηγορα ομως πρεπει να υπαρχει και εμπιστοσυνη μεταξυ του ζευγαριου γιατι αλλιως δεν βγαζει πουθενα η σχεση.Ομως διαφωνω σε κατι με το παιδι απο πανω υπαρχει αληθινη αγαπη στην εφηβεια αλλα πρεπει να πιστεψεις πραγματικα σε αυτην και να την ζησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ζηλια ειναι το χειροτερο εμποδιο που υπαρχει σε μια σχεση. μπορει να τα καταστρεψει ολα και για παντα... μπορει καποιες φορες να πιστευουμε πωσ αγαπαμε και να μην ειναι αληθεια..αλλα η αγαπη δεν εχει ηλικια ειναι συναισθημα και υπαρχει αληθινη αγαπη στην εφηβεια..αρκει να το νιωσεις να πυστεψεις και να μην σταματησεις να ελπιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πως καταλαβαίνεις οτι έχεις βρεί την πραγματική σου αγάπη???
    πάντως το ψέμα είναι χειρότερο απ΄την ζήλια ... πφφ δύσκολο πράγμα η αγάπη ... και σήμερα με την παραμικρή ευκαιρία λέμε Σ'αγαπώ ποιος όμως το λέει με τν καρδιά του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή