Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ

Την παράσταση Θεάτρου Σκιών  «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ» παρουσίασε  ο συμμαθητής μας, Νίκος Μπαχούρος, το Σάββατο 28 Μαρτίου, στο Δημοτικό σχολείο Κρεστένων. Για τον Νίκο δεν ήταν η πρώτη παράσταση, αφού έχει δώσει αρκετές παραστάσεις στην πλατεία του χωριού του, στα Διάσελλα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αυτή ήταν η τρίτη πετυχημένη παράσταση μέσα στο Χειμώνα. Είχαν προηγηθεί δύο πρωινές παραστάσεις, η πρώτη στο Γυμνάσιο Κρεστένων με θέμα το Bullying και η δεύτερη παράσταση στο Δημοτικό Σχολείο Κρεστένων, με τίτλο" Ο Καραγκιόζης, ο μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι". 
Η παράσταση ξεκίνησε στις 7.30 το απόγευμα, στο φιλόξενο αμφιθέατρο του σχολείου, με συμβολική είσοδο 2 ευρώ για όλους τους παρευρισκόμενους (μικρούς και μεγάλους).
Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών του Γυμνασίου Κρεστένων, αλλά και η κλήρωση αποο τη λαχειοφόρο που είχαμε ξεκινήσει καιρό πριν για να συγκεντρώσουμε χρήματα και να βοηθήσουμε ένα μικρό παιδάκι που έπρεπε να χειρουργηθεί.
Μέρος από τα έσοδα διατέθηκε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ το υπόλοιπο ποσό δόθηκε για την ημερήσια εκδρομή όλων των μαθητών στο Ναύπλιο.
Ο Νίκος Μπαχούρος, έφτιαξε μόνος του τις φιγούρες του και προετοίμασε την παράσταση στο σύνολό της, στην οποία όμως βοήθησαν και οι συμμαθητές του Έντι Τσελάμι, Χριστίνα Φουρκαλίδη, Στέλιος Μπατζάκας και Μαρία Σκούφη.
Ακουθεί πλουσιο φωτογραφικό υλικό:
Τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
 Από την ομάδα της Περιβαλλοντικής

Οι χειροποίητες δημιουργίες μας

ο κος Κοτσόπουλος

η κα Μακρή

η κλήρωση από το 15μελές





οι νικητές της κλήρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου