Παράσταση Θεάτρου Σκιών από το συμμαθητή μας Νικόλαο Μπαχούρο!









               Τον Νίκο τον Μπαχούρο, τον γνώρισα πέρυσι στο Γυμνάσιο. Ξέρω ότι είναι ένα συμπαθητικό παιδί με καλλιτεχνικό πνεύμα, που λατρεύει το Θέατρο Σκιών και τον Καραγκιόζη. Έτσι, όταν μας είπαν στο σχολείο ότι θα παρακολουθήσουμε μία παράσταση Καραγκιόζη που έχει δημιουργήσει ο Νίκος, αισθάνθηκα ότι θα δούμε κάτι καλό.
Μαζευτήκαμε λοιπόν όλα τα παιδιά με αγωνία για να παρακολουθήσουμε το έργο “ Ο Καραγκιόζης και το bullying “ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού. 
Την στιγμή  που ξεκίνησε το έργο και άρχισαν να κινούνται οι μαύρες φιγούρες πάνω στο λευκό πανί, όλο το σχολείο γέμισε φωνές και γέλια. Ο συμμαθητής μας με κέφι και ζωντάνια κινούσε επιδέξια τις φιγούρες, ενώ οι υπέροχες ξεκαρδιστικές ατάκες του Καραγκιόζη και των άλλων ηρώων, μας εντυπωσίασαν τόσο ώστε νιώσαμε ότι τέτοιο θέαμα δεν είχαμε απολαύσει  ούτε από επαγγελματία καραγκιοζοπαίχτη!

Γελάσαμε με την ψυχή μας! Γελάσαμε με την ψυχή μας! Μας μάγεψε! Νιώσαμε περήφανοι για τον Νίκο που είχε κάνει φοβερή δουλειά, τόσο με τις φιγούρες, όσο και με το σενάριο που περνούσε διάφορα μηνύματα μέσα από αστείες καταστάσεις.
Σ’ευχαριστούμε  Νίκο για  το υπέροχο θέαμα και τις όμορφες στιγμές γέλιου που μας χάρισες, σου αξίζουν χίλια μπράβο, ειλικρινά σε θαυμάσαμε και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά και το γέλιο και η χαρά να πλημμυρίζουν τη ζωή σου!
                                                                                                               Γιώργος Γεωργιλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου